2011. február 10., csütörtök

Háromból három!



Magyar idő szerint tegnap hajnalban, a fővárosiakhoz látogatott a San Jose. A Washington Capitals is jó formában volt, mint ahogy a Sharks is. A cápáknál ismét, az előző meccsen hibátlanul teljesítő Antti Niemi állt a kapuban. A hazaiaknál pedig a szintén hibátlan teljesítménnyel érkező Michal Neuvirth készült továbbra is megőrizni kapuja érintetlenségét. Ezúttal a Sharks sokkal kezdeményezőbb volt, és már az elejétől fogva átvette az irányítást. Láthatóan nem ízlett a hazaiaknak a cápák letámadós játéka. A két kapus ezúttal is remek napot fogott ki, és hatalmas elszántsággal védték a kapuikat! Az első harmadban nem tudott betalálni egyik csapat sem, így mehettek egy rövid pihenőre. A második harmad nem ott folytatódott, ahol az első, kivétel a kapusoknak. Ők továbbra is rendíthetetlenek voltak. Sok esemény nem történt, még egy kiállítás sem. Láthatóan azért meg voltak a elégedve a csapatok is a döntetlen állással!
Az utolsó harmadban aztán felpörögtek az események. Ismét villant Logan Couture, és valamivel több, mint 8 perccel a vége előtt megszerezte a cápáknak a vezetést,
pedig már-már úgy tűnt, hogy Neuvirth kapuja bevehetetlen lesz, de elég volt egyetlen szemfüles lövés, és máris itt az előny. Ez megzavarta a Capitalst, és 2 perccel később Dan Boyle bezúdította a pakkot a Washington kapujába! Ezzel már 2-0, és csak hat perc van hátra.
Itt, mint egy villámcsapás feléledtek a hazaiak, és rendre vezették a veszélyes támadásokat, aminek aztán egy kiállítás lett a vége Sharks részről. A nagy kérdés az volt, hogy Niemi kibírja-e kapott gól nélkül a hátralévő két és fél percet? Nos, igen bravúrosan védett a végén, és megérdemelten húzta be az újabb SO strigulát magának! Így már 135 perce nem kapott gólt!!! A San Jose pedig a harmadik vendég meccsén a harmadik sikert könyvelhette el. Couture meg a hetedik, road winning gólját ütötte rookie-ként, amivel egy 29 éves NHL rekordot döntött meg! Sok idő nincs a pihenésre, mert hajnalban a Colombus Jackets-hez látogatunk, akik szintén most hajnalban a pingvineket verték 4-1-re, ráadásul idegenben!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése